Bases

El Trescabarris 2019 es desenvoluparà al barri del Born-la Llotja, dissabte 26 de gener de 10.30 a 13.30 h.

El Trescabarris Pirata consistirà en una recerca massiva del tresor, un concurs de disfresses, una gimcana i animació per a infants i adults ambientada en la temàtica de pirates i corsaris; es durà a terme al barri del Born-la Llotja, d’acord amb les següents

BASES:

RECERCA MASSIVA DEL TRESOR:

 1. La recerca massiva del tresor és un joc obert i gratuït per a tota la ciutadania, que es durà a terme el dissabte 26 de gener de 2019 entre les 10:30 i les 13:30h a la zona del Parc de la Mar i el Passeig Dalt Murada.
 2. Per a participar-hi, NO cal inscripció prèvia.
 3. Consistirà en la recerca de monedes pirata, que estaran amagades a la zona.
 4. Les monedes pirata trobades s’hauran de dur al control 0 del Trescabarris situat a Ses Voltes, on es validaran.
 5. Hi haurà premis per a la gent que trobi 1 moneda, 5 monedes i 10 monedes (fins que s’exhaureixin).
 6. Cada participant no podrà agafar més de 16 monedes pirata.

 

CONCURS DE DISFRESSES:

 1. Durant el desenvolupament del Trescabarris es durà a terme un concurs de disfresses pirata en el qual es valorarà la millor vestimenta individual.
 2. S’estableix un únic premi individual.
 3. Per participar NO cal inscripció prèvia.
 4. Les persones que hi vulguin concursar hauran de passar pel control 0 del Trescabarris entre les 10.30 i les 13.30 h del 26 de gener, en què es valorarà la seva disfressa.
 5. Els participants de la gimcana que hi vinguin disfressats entraran a concursar directament en el certamen de disfresses.
 6. El jurat estarà format per membres de l’organització del Trescabarris.
 7. El guanyador es donarà a conèixer a l’entrega de premis del Trescabarris a les 14h a Ses Voltes durant el fi de festa pirata.

GIMCANA PIRATA:

(INSCRIPCIONS COMPLETES! Si estàs interessat/da a participar-hi, pots enviar un correu a info@mutus.com i entraràs a la llista d’espera, ordenada per data d’enviament de la sol·licitud)

 1. La gimcana és un joc obert i gratuït per a tota la ciutadania, que es durà a terme el dissabte 26 de gener de 2019 a partir de les 10.30 h. Les proves estan orientades a descobrir el passat, el present i el futur de la Llotja i el Born de Palma, els barris més mariners i amb més història de la ciutat.
 2. Per a participar-hi, cal inscripció prèvia. Els grups han d’estar formats per un mínim de 2 i un màxim de 8 persones. Els menors de 8 anys poden acompanyar el grup durant l’activitat, però no comptaran a l’efecte del nombre de participants. És necessari que almenys un membre del grup sigui major d’edat (18 anys).
 3. Es recomana dur roba i calçat còmodes. Els participants de la gimcana que decideixin venir disfressats amb temàtica piràtica participaran automàticament al concurs de disfresses.
 4. Per a participar-hi cal que un dels membres del grup tingui un smartphone amb whatsapp per a enviar i rebre comunicacions relatives al joc durant la gimcana.
 5. La inscripció i la participació a la gimcana són gratuïtes. Les inscripcions es faran a partir de dilluns 7 de gener de 2019 als següents punts:
  • Web específic de Trescabarris 2019 http://trescabarris.com
  • Web específic de Sant Sebastià 2019 http://www.santsebastia.com
  • de Mutus (c. de Julià Álvarez, 11 baixos. Palma.)
 6. Si queden places, s’hi podran fer inscripcions el mateix dissabte 26 de gener a partir de les 9.45 h a Ses Voltes de Palma.
 7. Per a fer la inscripció cal emplenar la següent documentació:
 • Formulari d’inscripció

La inscripció no serà vàlida fins que els grups no en rebin mitjançant correu electrònic la resposta de confirmació.

 1. Tots els grups participants inscrits prèviament hauran de recollir a Ses Voltes, el control 0, a partir de les 9.45 h, el kit de pirates per a explorar la barriada que consistirà en: un dossier, un mapa i les instruccions per a la realització de la gimcana, que començarà a les 10.30 h. Els grups que no hagin recollit aquest material no hi podran participar.
 2. Amb el material de participació es facilitarà el full de control a cada grup (el passaport de la gimcana), el qual serà intransferible i s’haurà de guardar fins al final de la gimcana. En aquest full, les persones responsables de cada punt de control, segons el barem de puntuació de cada prova, deixaran constància de la puntuació aconseguida.
 3. Ses Voltes serà el control 0, on començarà i finalitzarà la gimcana; també serà el punt d’informació i coordinació durant la realització de l’activitat.
 4. S’estableix un màxim de 3 hores per a realitzar la gimcana i arribar de nou al punt 0. A partir de les 13.15 h no es podrà començar cap prova, i sols es podran acabar les que es trobin en vies de realització en aquest moment.
 5. En cap cas es podran separar els membres del grup per a realitzar les diferents proves.
 6. La gimcana inclou 8 proves, que es realitzaran als diferents controls; una prova conjunta entre tots els grups participants i un full de preguntes que els grups podran contestar per a obtenir puntuació extra.
 7. A part de la puntuació per la realització de cada prova, els grups participants rebran uns objectes que simbolitzen mercaderia aconseguida amb puntuació extra, que hauran de guardar durant tota la gimcana.
 8. La realització de totes les proves suposarà l’obtenció d’un mapa del tresor que conduirà a la prova final, en què els tres primers equips que arribin obtindran un cofre amb un bonus de puntuació.
 9. Per a anar d’una prova a una altra els grups participants hauran de resoldre una endevinalla. En el cas que no l’aconsegueixin resoldre, podran recórrer a comprar fins a dues pistes, que obtindran a canvi de l’entrega de mercaderies aconseguides, a dos punts del circuit de la gimcana que s’indicaran al mapa que se’ls entregarà a l’inici del joc.
 10. Els participants hauran d’estar atents a les indicacions que poden rebre en qualsevol moment de la gimcana al número de mòbil assignat.
 11. Un cop finalitzada la gimcana, a les 13.30 h com a màxim, tots els grups hauran d’entregar el full de control, les mercaderies aconseguides i el full de preguntes al mateix control 0, per al recompte de puntuacions. El grup guanyador serà el que hagi obtingut la major puntuació.
 12. Puntuació. Guanyarà el grup que, en finalitzar tota la gimcana, computi la major puntuació obtinguda de la realització de totes les proves, el full de preguntes i el recompte de mercaderies conservades.
 13. Els premis s’entregaran a Ses Voltes un cop finalitzada la gimcana i fet el recompte de puntuació, a partir de les 14 h, aproximadament, durant el fi de festa.
 14. S’estableixen els següents premis:

1r premi:

 • Transmediterrània : Bitllet per dos adults i dos nins amb cotxe en qualsevol de les línies, d’acord a les condicions d’ús
 • PalmaAquarium: Pack familiar d’entrades
 • EuroCarnavales: dues disfresses
 • Restaurant Bon Lloc: sopar per a quatre persones
 • Forn La Glòria: val per una ensaïmada o coca de trampó
 • Editorial Moll: Lot de llibres
 • Lot de productes Quelly

2n premi:

 • Tapas de Flanigan: Sopar de tapes per a dues persones
 • Eurocarnavales: una disfressa
 • Restaurant Peix Vermell: un sopar per a dues persones
 • Editorial Moll: Lot de llibres
 • Lot de productes Quelly

3r premi:

 • Eurocarnavales: una disfressa
 • Editorial Moll: Lot de llibres
 • Bar Mavi: sopar per a dues persones
 • Lot de productes Quelly

Millor disfresa:

 • Editorial Moll: Lot de llibres
 • La Tertúlia: sopar per a dues persones
 • Es Rebost: berenar per a dues persones
 • Bossa i mocador pirata
 • Lot de productes Quelly

 

 1. Fer la inscripció implica acceptar aquestes bases i les indicacions que en el seu moment pugui fer l’organització. Els participants es comprometen a participar-hi de forma lúdica. Es demana una actitud de
  respecte cap a la resta de participants, l’organització i l’entorn, com també acceptar el barem de puntuació dels monitors o monitores i l’organització. No complir les bases, les recomanacions i les indicacions que puguin realitzar els monitors i les monitores i els membres de l’organització implicarà la desqualificació del grup.
 2. Els participants es comprometen a complir les normes de trànsit i les normatives ciutadanes vigents.
 3. L’Ajuntament de Palma i l’organització vetllaran pel bon desenvolupament de la gimcana, i amb aquesta finalitat poden establir altres indicacions.
 4. L’Ajuntament de Palma i l’organització s’eximeixen de qualsevol responsabilitat pels accidents derivats de l’incompliment d’aquestes normes o d’una mala conducta dels participants a la gimcana.

Molta sort a tots i totes!